موضوعات مطالب
آرشيو مطالب
صفحه ها
آمار و امكانات
سایر امکانات
پيامبر صلى‏ الله‏ عليه‏ و‏ آله : اگر بنده ارزش ماه رمضان را بداند، آرزو مى كند كه سراسر سال، رمضان باشد
بازاریابى جاویژه چیست؟

در این مقاله بازاریابى میخواهیم درباره یک روش بازاریابى ویژه صحبت کنیم.نام این روش بازاریابى جا ویژه است.میخواهیم بفهمیم جا ویژه به چه معناست و هدف از این روش بازاریابى چیست.بازار گوشه یا جا ویژه نام یک سری بازار های هدف خاص است که وارد شدن به آنها شرایط خاص خود را دارد

 

بازاریابى جا ویژه چیست؟

بازاریابى جا ویژه تمرکز خود را بر روى بخش خاصى از بازار گذاشته است.بخش هاى خالى که کمبود آن حس میشود.در واقع نقش جا ویژه پر کردن حفره هاى بازار است. در این روش بازاریابی تخصص حرف اول را میزند. گاهی فردی یک قسمت کوچک بازار را به صورت تصادفی انتخاب میکند زیرا چیز دیگری به ذهنش نرسیده است و حتی دید زیادی هم از بازار هدف خود ندارد و میگوید انشاءالله که موفقیت آمیز خواهید بود.درصد موفقیت برای این فرد خیلی کم است زیرا علاوه بر این که یک بازار محدود را انتخاب کرده،دیدی هم نسبت به آن ندارد و ادامه راه را نمی داند. اما اگر کسی که یک بازار محدود و کوچک را انتخاب کرده با علم به ادامه راه و تخصص کافی در زمینه هدف باشد درصد موفقیت خیلی بالایی دارد زیرا او فهمیده است که این بازار کوچک و ویژه چهسودآوری میتواند برای او داشته باشد. در ادامه به مزایای این روش بازاریابی میپردازیم. 

 

مزایای بازاریابی جا ویژه:

 

سودآوری بازاریابی جا ویژه زمانی است که بازاریاب مشتریان خاص خود را پیدا کند. اگر بخواهیم یک مثال برای بازاریابی جا ویژه بزنیم میتوانیم به فروشندگان داروهای سرطانی یا دیگر بیماری های خاص در بازار سیاه اشاره کنیم. آنها می دانند که عده کمی نیاز به این دارو ها دارند اما این را هم میدانند که آنها مجبور به خرید این دارو ها هستند و برای آن هزینه می کنند. این یعنی بازاریابی جا ویژه!پیدا کردن بازار هدفی که در عین کوچک بودن مشتری هایی دارد که هزینه محصول زیاد برایشان مهم نیست یا به اجبار آن را تهیه می کنند .در این بازار مشتری ها کم ولی ماندگار هستند. پس یک بازاریاب یا شرکت تولیدی اگر به این موضوع علم داشته باشد میتواند سود زیادی بکند.

 

چگونه بازار های گوشه یا جاویژه را پیدا کنیم؟

همانطور که در بالا گفته شد انتخاب این مدل بازار ها اصلا نباید شانسی و بدون دانش کافی باشد.برای انتخاب یک بازار ابتدا باید میزان مشتری ها را سنجید.اگر در یک بخش بازار خللی دیده شد در صورتی که تست های امکان سنجی میزان استقبال خوب نتیجه داد آن بازار یک بازار گوشه یا جا ویژه است.اگر بخواهیم به شیوه ای دیگر بیان کنیم میتوانیم اینگونه بگوییم:ما در بین مردم زندگی میکنیم.نیاز ها و احتیاجات آنها را شاهد هستیم اما خیلی از تولید کنندگان به علت ریسک بالای این بازار وارد آن نمیشوند.اما اگر شما تخصص لازم برای توسعه این بازار را در خود میبینید این بازار تبدیل به یک بازار گوشه برای شما میشود که با ترفند ها و شیوه های خاص به خوبی میتوانید کنترل بازار را در دست بگیرید و به نحوی آن را برای خود انحصاری کنید به همین سادگی ها کسی نتواند وارد آن شود.

 

منبع : همیار سئو 


برچسب :
نوشته شده در جمعه بیستم 12 1395 توسط hamyareweb | لينك ثابت | (0) نظر

X